وزیر بازرگانی این کشور اخیراً از مقامات فرانسوی خواسته است تا اتحادیه اروپا را برای مذاکره برای یک راه حل عادلانه تشویق کنند
5 نوامبر 2024 ساعت 06:47
- مقامات چین و اتحادیه اروپا تلاش کرده اند درباره تعرفه ها مذاکره کنند، اما هیچ راه حلی به دست نیامده است.
- SAIC با بالاترین افزایش تعرفه در بین برندهای چینی، با افزایش شدید 35.3 درصدی مواجه است.
- چین خودروسازان را تشویق می کند که سرمایه گذاری در کشورهای اتحادیه اروپا که تعرفه ها را تصویب کرده اند، متوقف کنند.
جمهوری خلق در واکنشی سریع به تعرفههای تازه وضع شده اتحادیه اروپا بر خودروهای برقی ساخت چین، با طرح شکایت رسمی به سازمان تجارت جهانی (WTO) اختلاف را تشدید کرد و از بروکسل خواست در این مورد تجدید نظر کند. آخرین اقدام پکن، که به زبان دیپلماتیک پوشیده شده است، نشان میدهد که با افزایش فشار اتحادیه اروپا بر خودروهای الکتریکی چینی که در بازار اروپا رقابت میکنند، قرار نیست ساکت بنشیند.
این شکایت اتحادیه اروپا را متهم میکند که «بنای واقعی و قانونی» برای افزایش تعرفهها ندارد و ادعا میکند که این افزایش تعرفهها قوانین سازمان تجارت جهانی را نقض میکند و «سوء استفاده از اقدامات اصلاحی تجاری» است. وزارت بازرگانی چین می افزاید که این شکایت را «به منظور حفظ منافع توسعه صنعت خودروهای الکتریکی و همکاری تحول سبز جهانی» تنظیم کرده است.
بخوانید: چین به سازندگان خودروهای برقی میگوید سرمایهگذاری در کشورهای اتحادیه اروپا را که تعرفهها را تصویب کردهاند متوقف کنند.
چین درخواست مشاوره با اتحادیه اروپا کرده است و یک فرصت 60 روزه برای دستیابی به یک توافق قبل از ورود WTO به هیئت مناقشه آغاز کرده است.
سخنگوی این وزارتخانه در بیانیهای که برای بلومبرگ منتشر کرد، گفت: چین از اتحادیه اروپا میخواهد با اشتباهات خود روبرو شود و اقدامات غیرقانونی خود را فورا اصلاح کند و به طور مشترک ثبات زنجیره تامین خودروهای الکتریکی جهانی و اقتصاد و تجارت چین و اتحادیه اروپا را حفظ کند. همکاری.”
در ماههای پس از اعلام رسمی تعرفهها، مقامات چین و اتحادیه اروپا مذاکراتی را انجام دادهاند تا در مورد قطعنامهای مذاکره کنند که برای هر دو مفید باشد. با این حال، هیچ توافقی قبل از معرفی تعرفه ها در پایان اکتبر انجام نشد. SAIC با 35.3 درصد بیشترین افزایش تعرفه را متحمل شده است، در حالی که جیلی با افزایش 18.8 درصدی تعرفه ضربه خورده است و BYD اکنون باید 17 درصد تعرفه اضافی بپردازد. این افزایش ها علاوه بر تعرفه 10 درصدی موجود است.
مارکوس سفکوویچ، رئیس تجارت آتی اتحادیه اروپا، ظاهراً این هفته در چین حضور دارد و نشان می دهد که بروکسل به طور کامل امید به دستیابی به توافق را رها نکرده است.
به گزارش رویترز، در همین حال، وزیر بازرگانی چین، وانگ ونتائو، اخیراً با مقامات فرانسه ملاقات کرد و از آنها خواست اتحادیه اروپا را به سمت یک راه حل سوق دهند.
هفته گذشته فاش شد که وزارت بازرگانی چین به خودروسازان محلی گفته است که طرح های سرمایه گذاری را در کشورهایی که به تعرفه ها رای مثبت داده اند متوقف کنند و در عین حال سرمایه گذاری را فقط در کشورهایی که به آنها رای منفی داده اند تشویق کند. آلمان یکی از پنج عضوی است که با تعرفه های جدید مخالفت کردند.
منبع: https://www.carscoops.com/2024/11/china-files-lawsuit-at-world-trade-organization-claiming-eus-ev-tariffs-are-illegal/